svētdiena, 2011. gada 19. jūnijs

Ceturtais upuris - Mailija Sairusa

Mailiju mēs pazīstam no bērnu seriāla "Hannah Montana". Ar šo seriālu viņa kļuva slavena un tagad ir pievērsusies arī dziedāšanai. Viņa ir īsta Disneja zvaigzne.

19.jūnijā viņa tika manīta Sidnejā (Austrālijā), kur notika koncerts viņas tūres Gypsy Hear ietvaros. Viņa bija izgājusi pastaigā no sava hoteļa, lai varētu nesteidzīgi baudīt maltīti Land Down Under.

Tātad vērtējam viņas ielas stilu.


Mīnusi
  1. Nesakarīgs samiksējums, bet tas ir piedodams ielas stilam.
  2. Pārāk daudz atsevišķu detaļu, kas nedod balansu viena otrai.
  3. Saulesbrilles, nu nepiestāv viņai. Vienkāršas aviatora brilles, būtu daudz saskaņotākas.
  4. Pliks vēders, sen jau ir ārpus modes. Labi, ka vismaz figūra ir laba, tātad var rādīt.
  5. Jakas vietā, es uzvilku melnu ādas jaku, nevis šo zvejnieku jaku.

Plusi
  1. Var redzēt, ka mati nav pirmā svaiguma, bet frizūra ir stilīga un man patīk.
  2. Aksesuāri piestāv kurpēm.
  3. Man patīk apakšējā daļa kurpes un uzlocītās bikses. Rūtaino kreklu es nomainītu, pret vienkrāsainu kreklu, kas būtu saskaņots ar biksēm un kurpēm.
  4. Mailijai ir ideāla figūra, kas ļauj viņai vilkt ko viņa vēlas.
Kopvērtējumā palieku pie atzīmes "Ir ok". Nav galīgi garām un nav ideāli. Ielas stilam atbilstoši un ar odziņu.

3 komentāri:

  1. nepatīk tā zaļā jaka,tāda drūma un ne īpaši piestāv,piekritīšu ,ka brilles nepiestāv un krekls varētu būt cits,kas piestāvētu,taču,varbūt,ja nebūtu zaļās jakas,tad krekls varētu piestāvēt,bet kopumā ir ok,patīk mati.

    AtbildētDzēst
  2. Platās bikses, kas izskatās kā no drauga aizlienētas noteikti nebūs labākā izvēle pie tik pat platās jakas, kas laikam ir neizdevies militārā stila modelis. Krekla krāsa izceļ viņas iesauļoto vēderu un tomēr krekls Mailijai ir par mazu un neveikli uzrāvies uz augšu. Patīk josta. Viņai noteikti piestāvētu džegingi kas izceltu viņas formas un rūtainie krekli vēl jo projām ir aktuāli, tomēr garāki. Patīk kurpes, piekritīšu par saulesbrillēm parastās aviātor stila būtu labāk. Un viņas garie plandošie mati tēlu tikai atsvaidzinātu, bize to padara smagnēju.

    AtbildētDzēst
  3. Vispār jau īsie topiņi šobrīd ir modē, bet nepiestāv viņas mazajam augumam. Brilles un jaka nešķiet pārāk gaumīgi. Bet bikses ar tām kurpēm ir vienkāršas lieliskas.
    Ieteiktu Mailijai uzvilkt kādu smuku topiņu sabāztu biksēs. :)

    AtbildētDzēst