trešdiena, 2011. gada 15. jūnijs

Šīs nedēļas labākais stils

Nobalsosim par šīs nedēļas labāko tērpu.

JLo tika manīta 15.jūnijā viesnīcā(Parīzē). Kopvērtējumā tērps man patīk. Viss ir saskaņots.Baltā krāsa izceļ viņas iedegušo augumu un, protams, ka kājas viņai ir satriecošas. Eleganti,vienkārši, bet tajā pašā laikā lieliski.




Nākamais mūsu upuris ir ekscentriskā Lady Gaga. Reti, kad man ir piesaistījis viņas stils un šis nav izņēmums. Modes katastrofa. Cilvēks, kurš nemāk izcelties ar ko citu. Tur pat nav ko diskutēt. Drausmīgi. Varbūt kādam ir savādāks viedoklis? Šadi viņa tika manīta 14.jūnijā Parīzē, dalot savus autogrāfus.





Trešā slavenība ir realitātes šova zvaigzne Kima Kardašiana. 14. jūnijā šādā veidolā viņa piedalījās "The Tonight Show ar Jay Leno". Viņai mugurā bija Zac Posen kleita. Kopumā viņa izskatījās labi, bet pārāk vienkārši. Es vēlētos, kādu akcentu, kādu ziedu vai vairāk rotaslietu. Kaut kas te pietrūkst. Starp citu, šajā šovā viņa pastāstīja par savu saderināšanos. Tātad, mans vērtējums ir dots, tagad gaidu Jūsu!

2 komentāri:

  1. 1) Dženifera Lopeza. Bez komentāriem. Ir superīgi! Viss ir saskaņots un izskatās glīti.

    2) Lady Gaga. Kārtējo reizi man nepatīk viņas tērps. Es tiešām nesaprotu, kāpēc viņa tiek saukta par modes ikonu. B R I E S M Ī G I !!!

    3) Kima Kardašiana. Ļoti patīk. Vēl labāk nekā Dženifera Lopeza. :) Vienkārši un glīti. Nešķiet, ka vajadzētu vēl kaut ko. Protams, kāda GLĪTA kaklarota nenāktu par skādi, bet arī bez tās Kima izpelnās vislielāko manu patiku. Ja man būtu jāliek atzīme 10 baļļu skalā, es liktu 11. :)

    AtbildētDzēst
  2. 1)Dženifera izskatās labi,taču vasarā,varbūt vajadzētu īsās piedurknes,bet kopumā patīk
    2)Lady Gaga.nekad neesmu saoratusi viņas stilu,piekritīšu BRIESMĪGI
    3)Kima.vienkārši un eleganti,varētu būt arī kādi aksesuāri

    AtbildētDzēst