svētdiena, 2011. gada 26. jūnijs

Labākais pāra stils šonedēļ

Nododu Jūsu vērtējumam 3 pārus un Jums ir jābalso, kurš pāris šonedēļ izskatās vislabāk.

Daniels Kregs un Reičala Veiza. 22. jūnijā viņi tika manīti Ņujorkā pastaigājoties. Kopumā stils ir ļoti vienkāršs un nav nekas izlecošs. Kregs ir pelēkā masa un viņa topošā sieva mazliet izceļās uz kopējā fona. "Bomzīšu" cimdi piedod odziņu koptēlam.



Nikola Ričija un Džoels Medens
. 25. jūnijā tika manīti Mr. Chow fin Beverly Hills pasākumā. Nikolas stils ir neizprotams, vai viņa attēlo dievieti ar diadēmu galvā? Kleita ir plata un neizceļ viņas skaisto augumu. Nerunājot, nemaz par viņas iekritušajām acīm un seju kopumā. Džoels ne ar ko neizceļas, lietišķs stils, viss melnā.




Džesika Alba un Kešs Varens
. Tika manīti tajā pašā pasākumā, kur Nikola ar Džoelu. Vērtējot, visu pārus kopā, manuprāt, izskatās vislabāk. Džesika ir stāvoklī, bet izskatās lieliski, kleita ir atbilstoša. Grims un vispārējais ir saskaņots, vienīgi kurpes es izvēlētos citas. Kešs ir lietišķs un neizceļas. Gaidu, Jūsu vērtējumu!



3 komentāri:

  1. 1.pāris izskatās pārāk vienkārši, it kā viņi dotos pārgājienā.
    2.pāris, manuprāt, ļoti labi saskan viens ar otru, Nikola visu ir ieturējusi vienotā stilā, Džoels izskatītos vēl glamūrīgāk ar citām kurpēm.
    3.pāris mēģinājuši saskaņoties, bet man nepatīk tas - balts krekls,melns uzvalks - ir ļoti garlaicīgi, Džesikai skaista kleita, bet no lakata nekādas jēgas.

    Kopumā, vērtējot kurš pāris izskatās vislabāk, ir Džesika Alba un Kešs Varens.

    AtbildētDzēst
  2. Daniels un Reičela domāju ir saģērbušies atbilstoši gājienam uz veikalu, slavenības tomēr arī ir tikai cilvēki un nevar visu laiku staigāt greznās kleitās un dizaineru ražojumos.
    Džoels un Nikola nav centušies īpaši parādīt to, ka ieradušies kā pāris. Ja Džoela krekls būtu tumši zils un greznāka auduma tas saskanētu ar Nikolas kleitu. Jāpiekrīt par Džoela kurpēm- pārāk ikdienišķas.
    Kešs un Džesika. Ja viņiem būtu kāds vienojošs elements viņi izskatītos ieradušies kopā. Kešam varētu būt šlipse, tas padarītu tēlu svaigāku un košāku. Džesikas kurpes ir pārāk masīvas un pie meitenīgās kleitas labāk derētu bolero jaciņa.

    AtbildētDzēst
  3. Godīgi sakot,tā īsti nepatīk neviens no šiem pāru stiliem.
    Taču,ja nu tomēr,tad Daniels un Reičela.Vienkāršs.Ikdienas apģērbs abiem diviem.Pārējos divos pāros šķiet,ka katrs ir par sevi.Kā arī-nu vienkārši nepatīk.Džesikas kleitas krāsa ir glīta,bet man nepatīk tas lakats/šalle un modelis arī varēja būt cits.
    Man patīk Nikolas matu rota,bet kleita varēja būt cita.Viņu vīrieši ne ar ko īpaši neizceļas.

    AtbildētDzēst